Meny Lukk

Silketrykkeri Stavanger

Norsk Filmtrykk AS er et industrielt silketrykkeri med base i Stavanger som har levert kvalitetsprodukter siden 1946.

Vi merker produkter som skal tåle ekstreme ytre påkjenninger i mange år. De strenge kravene til holdbarhet, funksjonalitet og lesbarhet gjør at en stor del av norsk industri i dag benytter seg av vår kunnskap og erfaring.

Vi betjener et bredt spekter av kunder både lokalt i regionen, nasjonalt og internasjonalt. Våre kunder dekker et mangfold av bransjer fra industriproduksjon til reklame.

Norsk Filmtrykk AS er som det eneste industrielle silketrykkeri, Miljøfyrtårn sertifisert. Klima- og miljørapporten kan fås på forespørsel.

Se våre produktsider for en komplett oversikt over produktene vi tilbyr i dag.

Vår historie

Norsk Filmtrykk har levert industri- og reklameartikler til lokalt næringsliv i over 70 år. Lokale industri-giganter som Jonas Øglend, Kverneland og Lærdal Medical har vært og er viktige kunder. Gjennom årene har vi levert til en lang rekke lokale bedrifter og institusjoner, her representert ved blant andre Rogaland teater og DBS.

reklame plakater øglend stavanger
Reklameplakater Øglend m.fl.
norsk filmtrykk reklame plakater rogaland teater stavanger
Reklameplakater Rogaland Teater m.fl.

Navnet Filmtrykk

Navnet Norsk Filmtrykk kommer av at silketrykk tidligere ble referert til som film-trykk. Silketrykk utføres ved at trykk-farge presses gjennom en finmasket duk som opprinnelig var laget av silke. Deler av duken tettes med en fotografisk fremkalt film, derav navnet filmtrykk.

Samarbeidspartnere

Gjennom vårt samarbeid med Barra AS i Oslo kan vi tilby en rekke spesial-trykksaker og profilerings-artikler. Barra har 7 ansatte, ble etablert i 1923 og spesialiserer seg blant annet på industri-merking.

Vi samarbeider også med en rekke andre grafiske leverandører lokalt og regionalt for å kunne tilby en best mulig produkt-portefølje med kortest mulig leveringstid.

Stavanger

Helt siden starten i 1946 har Norsk Filmtrykk hatt base i Stavanger og et tett samarbeid med kunder og leverandører i regionen. Norsk Filmtrykk startet i lokaler i Østervåg i Stavanger sentrum.

Vi har per i dag 9 ansatte og holder til i moderne lokaler i Flintegaten 8, Hillevåg, Stavanger.